Godt, men dessverre bare nesten . . .

Postet av Frank Eilert Fossum den 19. Okt 2024


Når det kommer B-lag til kamp er det bestandig interessant å se hvilke spillere de har. En kjapp sjekk viste at det kun var en spiller som hadde vært med A-laget, som ligger på en fin 5. plass i Norsk Tipping-Ligaen, avd. 5, på de siste to kampene, henholdsvis mot Molde 2 og Kristiansund 2. Lokomotiv Oslo 2 lå ikke på noen utsatt plass på vår tabell. Mens vi slet litt nest nederst.


Velkommen til en stemningsfull høstkveld på Rommensletta


Ayoub med kampens første spark på ballen


Kvelden åpnet godt for Stovner SK. Lok 2 fulgte med, men måtte finne seg i at mesteparten av spillet foregikk på deres banehalvdel. De fikk spilt seg til en corner etter omtrent ti minutter.

Presset fra Stovner var stort, og tilslutt ble det for stort. Ayoub ble felt innenfor sekstenmeteren. Kasper var sikker utøver, og satte inn kampens første mål etter fjorten minutter.


Stovner presset og var offensive. Her ser vi at noen av våre forsvarsspillere også er aktive i angrepet


Dommeren blåser straffe


Kasper setter inn 1–0 på straffesparket


Etter straffesparket var det som om Loket «våknet» og ble mer offensive. Kampen ble jevnere, men ingen hadde evnen til å lage mål, så det ut til. Tendensen var at Stovner stadig ble presset litt og litt mer.

Dette fortsatte ut i andre omgang. Loket hadde mye av spillet og presset. Det ble noen cornere og andre frisparksituasjoner mot oss. Men forsvarsarbeidet var vårt var pliktoppfyllende, og holdt unna. Ikke var spillet stygt heller. Faktisk ble det ikke delt ut gult kort i denne kampen. Kanskje fordi dommeren Sindre Stø Hobber hadde en stø hånd om kampen.

Jo nærmere vi kom slutten av kampen, jo mer spill rundt og i vår sekstenmeter. Vi hadde fokus, og fulgte godt med på ballen. Kasper hadde en fenomenal redning på målstreken.

Dessverre hadde vi ikke kapasitet til å få til noen virkelig gode angrep. 

Da det gjensto 10 minutter av ordinær tid spilte Loket seg til en corner, og satte inn utligningen til 1–1. Stovner hadde noen forsøk, men det var Loket som etter ytterligere åtte minutter satte inn seiersmålet 1–2. Litt surt etter alt det gode arbeidet som var nedlagt i kampen.


Loket presset og Stovner prøvde å tette inngangen til målet


Forsvarsballetten stiger til værs


Folksomt


Utligning 1–1


Stovner med et siste forsøk på å få et uavgjort resultat


Tross en all right jobb i kampen mot Lokomotiv Oslo 2, ble det ingen poeng på Stovner. Det betyr at vi fortsatt ligger på en utsatt nest siste plass. To kamper gjenstår. Først er årets siste hjemmekamp, Asker 2 kommer til Rommensletta tirsdag 22. oktober kl. 20.15. Den aller siste seriekampen er borte mot Heming tirsdag 29. oktober kl. 20.15 på Hemingbanen. 


Blodfansen lar seg ikke skremme av mørke og kulde . . .


. . . og nå kan de også ty til vertskapet i kafeen, Eivor og Norvald, for å få varme pølser, vafler og kaffe


PS: Det ble ganske få bilder fra kampen mot Lokomotiv Oslo 2. Og som dere ser er ikke bildene gode. Det er i første rekke fordi lyset er for dårlig på banen til at kamera kan gjengi farten motivet har.

Jeg ser fram til lysere dager, og helst kamper som begynner litt tidligere. 








Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.