Stovner SK 3 fikk testet seg mot Romsås 2

Postet av Frank Eilert Fossum den 15. Apr 2024


Stovner SK stiller med flere seniorlag i 2024. I tillegg til A- og B-lag har klubben igjen fått et C-lag. Det er et par år siden vi hadde det. Tidligere har laget dekket et behov for godt voksne spillere som har trappet ned, men har fortsatt villet spille litt i sin klubbs navn og farger. Fraværet av laget har igjen avdekket behovet for et slikt tilbud. Laget har trent i Haugenstuahallen i vinter. Blant spillerne er det unge spillere som har vært med i klubben siden de begynte med organisert idrett. Og stadig er det noen "veteraner" som ønsker å spille 11er på store baner. Ei treningsøkt og en kamp i uka på nivå 11 passer bra.

Vi hadde en liten prat med Ferhat før kampen mot Romsås 2. Han fortalte at han hadde fått signaler fra flere tidligere A-spillere at de teller på knappene om en gjeninntreden på banen for gamleklubben. Det er godt nytt for oss som jobber med bygging av klubbfølelsen for Stovner SK.

Kissma Kamara er kontaktperson og spillende trener for laget. De trener onsdager kl. 20.00 på Rommensletta.


Oppmyking


Romsås 2 ønskes velkommen til kamp på Jesperudjordet


"Lykke til." Kaptein Brian på Romsås IL 2 og kaptein Kissma på Stovner SK 3 kjenner hverandre fra før. Kissma har vært Brians trener. Dommer Henning Jøndal fra Manglerud Star bivånet det hele


Stovner tar avspark


Fire minutter har gått, og Romsås feier et skudd over


Det ble mange dueller


Stovner angriper


Nok et angrep, men rett på Romsås keeper


Ut på løpetur


Det er dømt straffe for Romsås . . .


. . . og kaptein Brian setter inn 0–1


Ferhat tar frispark, ballen går hårfint utenfor


Innkast for Stovner


Shoeb tar frispark. Dessverre uten resultat


Romsås scorer sitt andre mål


Nære på for Stovner


I løpet av to minutter lagde Romsås mål 4 og 5, et kvarter før kampslutt


I første omgang var det en jevnbyrdig kamp. Naturlig nok satt ikke spillet så godt hos lagene, det ble ikke mange trekk mellom hver gang ballen skiftet eierlag. Det retter seg helt sikkert etter hvert som lagene får spilt flere kamper. Mange av spillerne viste lovende takter. 

Det ble en del dueller og løpeturer. Noe som kunne ført til litt harde taklinger. Men spillet var fair. Og dommer Henning Jøndal slapp unna med å dele ut et gult kort da det sto igjen 15 minutter av kampen. I det hele tatt det var lite vi hørte til dommeren. Det tyder vel på fornuftige spillere og god dommer.

Første omgang endte med 0–1 til Romsås. 

Annen omgang var bare 9 minutter gammel da Romsås satte inn sitt andre mål. Ytterligere 9 minutter senere var Stovner uheldige og satte inn et mål i eget nett etter en corner.

Det var også tydelig at Romsås hadde et godt overtak i spillet. Mulig vi var blitt litt slitne med få innbyttere. Romsås stilte med mange spillere på reservebenken.

Men jeg synes det var positivt at gutta kjempet til siste slutt, og at de hadde noen gode muligheter helt på slutten av kampen.

Neste kamp er allerede fredag 19. april borte mot Sterling 2 på Jordal kunstgress kl. 20.15.

Sterling 2 slo Lindeberg 3–5 på bortebane i første kamp.


Gutta som spilte den første kampen til Stovner SK 3:
Bakerste rekke fra venstre: Adam, Deniz, Edip, Shoeb, Annuz, Kissma, Musse og Uk
Første rekke fra venstre: Keda, Aldrin, Ferhat, Stanley
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.