Bowling var en fulltreffer, eller strike, som det også heter!

Postet av Frank Eilert Fossum den 28. Feb 2024


Det ble mange økter og timer hos Lucky Bowls Veitvet i vinterferieuka. Bowling er en utrolig fin aktivitet. Alle kan være med, også de som har nedsatt funksjonsevne. Det er lagt til rette for at også svært små barn kan prøve seg. Men, bowling er mer enn en aktivitet, det er også en krevende og spennende konkurranseidrett.

I 2023 opprettet Stovner SK ei bowlinggruppe. Det hadde vært jobbet med dette en stund i samarbeid med Norges Bowlingforbund og Norges Carpet Bowls Forbund. Til å spille bowling trengs en bowlinghall. Teppebowling (Carpent Bowls) trenger bare ei flate hvor du kan rulle ut teppebanen. Midt i blinken for de varierte aktivitetene i "Åpen hall" og for 60+-gjengen.

Stovner Vgs har breddeidrett som fagkrets. Der er det mulighet for å velge bowling. I vinterferieuka fikk de prøve seg som instruktører. 

På mandag var det bowling for elever ved Stovner. Tirsdag var det familiebowling. Onsdag var det en fin mix av folk med nedsatt funksjonsevne og funksjonsfriske ungdommer. Fredag var øremerket for jentene.


Klare til dyst


Bowling er for alle, her er tre generasjoner i sving


High Five


John og staben


Det er plass til store og små


Flotte Sandra er klar til kast . . .


. . . Jammen ble det to spares på rad. Da er det lov å være blid


Nybegynnerne fikk en god innføring


Viktoria er mer dreven og har fin stil


Etter ei "hardøkt" smaker det godt med pizza og is


Tommel opp fra de kuleste ungdommene


60+-gjengen spiller volleyball hver onsdag kl. 12.00 i Stovnerhallen. Onsdagen i vinterferieuka testet de også teppebowling. Det må sies at reaksjonene var veldig positive, så banene blir nok rullet ut i de kommende onsdagene også. Har du passert 60 år, har du her et godt tilbud om å være fysisk aktiv i et hyggelig, sosialt miljø. Det er mest damer, men de tar gjerne i mot menn. Flere opplysning får du hos John Walstad på telefon 91 19 65 37.


Busi setter 60+-gjengen inn i teppebowlingen . . .


. . . og de kommer fort i gang



Dette er fra den aller første introduksjonen i Stovnerhallen av teppebowling i 2023. 


Logoen til "Stovnerprosjektet", som har bidratt til at Stovner SK 
nå kan tilby den inkluderende idretten bowling



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.