Kvalifiseringen til Norgesmesterskapet 2023 starter

Postet av Stovner Sportsklubb den 17. Mar 2023


Nå er det om å gjøre å holde tunga rett i munn: Norgesmesterskapet for menn i fotball (Cupen) 2022 er ikke over; det skal spilles kvartfinale og semifinale, finalen spilles i mai! Og nå annonserer vi for Norgesmesterskapet 2023. Pass på så du ikke går på feil kamp, nå er det det første kvalifiseringsrunde som gjelder: Stovner SK mot SF Grei. Kampen spilles i Valhall søndag 19. mars, kl. 20:15.

Dette blir et spennende lokaloppgjør. Det har vært mange oppgjør gjennom årene. Sist vi møtte Grei var i serien i 2017. Alle tre lagene spilte i samme avdeling. Grei mot Vestli og Rommen, moderklubbene til Stovner SK. Det endte med at Grei vant avdelingen og rykket opp til Norsk Tipping-ligaen. Rommen havnet på 6. plass og Vestli på 10. plass. Og nå, i 2023 er ringen sluttet; Stovner SK og SF Grei møtes igjen i seriespill i 4. div., avd. 2!

Kvalifiseringskampen til Cupen har altså et ekstrapoeng, vi får en liten pekepinn på hvordan forholdet mellom de to lagene er før lagene møtes i seriespillet tirsdag 11. april, kl. 20:15 på Rommensletta.

Stovner SK har spilt en rekke treningskamper etter nyttår, med tildels gode resultater. Det er mange spillere som har fått prøvd seg. Så det blir interessant å se hvem som blir plukket ut i startoppstillingen i den første offisielle kampen.


Sånn så det ut da Grei kom på besøk til Rommensletta i juni 2017. Nå skal kvalifiseringskampen spilles inne. Men hvis været blir som det ser ut når dette skrives, med digre snøkjerringer drivende gjennom lufta i time etter time, spørs det om det går an å grave seg gjennom snøen inn i Valhall.
Å R S M Ø T E 2023

Postet av Stovner Sportsklubb den 23. Feb 2023


Velkommen til årsmøte tirsdag 28. mars, kl 19.00. Møtet avholdes i klubbhuset på Jesperud.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende senest mandag 13. mars.

Dagsorden og årsmøtepapirer blir lagt ut på Stovner SK sine hjemmesider tirsdag 21. mars.

Medlemmer som har fylt 15 år og har vært medlem i minst en måned har stemmerett. Støttemedlemmer har forslagsrett og stemmerett.

Styret anbefaler at de som har barn under 15 år melder seg inn i klubben som støttemedlem slik at de får formell innflytelse på klubbens arbeide til beste for deres barn.
Stovner SK introduserer Carpet Bowls i Stovnerhallen

Postet av Stovner Sportsklubb den 15. Feb 2023


Stovner SK har som hovedoppgave å skaffe gode sportstilbud til befolkningen på Stovner. I løpet av de siste par årene har klubben opprettet både en badmintongruppe og en basketballgruppe. Hele tiden er vi på utkikk etter å finne tilbud som er rimelige å holde på med, og som er relevante for mange, ikke bare ting som favoriserer de sprekeste og modigste blant oss. Klubben er definert som en breddeklubb. Carpet Bowls passer også godt inn i Stovner SKs arbeid for paraidrett. 

Carpet Bowls [teppeballer], kan kanskje kalles for teppeball eller teppebowling på norsk. 

Carpet Bowls er en folkehelsesport kombinert med fysisk aktivitet og sosialt fellesskap. Det er en sport som egner seg for alle. Og det er en sport som egner seg godt som en familieaktivitet.

Kom innom Stovnerhallen fredag 17. februar for å få en innføring. Instruktørene er fra Norges Carpet Bowls Forbund.
Takk til 2022, og velkommen til 2023!

Postet av Stovner Sportsklubb den 14. Des 2022


Et svært travelt og aktivt år i Stovner SK er på hell. Sportslig har det blitt stor aktivitet både i den nye Badmintongruppa og Basketgruppa. De så fram til å delta i seriespillet når det startet i høst. Og har kommet godt i gang, med fine resultater.

Fotballgruppa stevner ufortrødent framover. Og Volleyballgruppa ekspanderer, og har gjort stor lykke med idretter hvor det er lagt spesielt til rette for paraidrettsutøvere, som teenvolley og diamantvolley. Sittevolley kan spilles med både funksjonsfriske og folk med funksjonshemning på samme lag.

Allidrett er et populært tilbud for unger fra 2 år og oppover mot 10 år!

Dansegruppa har blitt ekstra hardt rammet av pandemien. Men er under opparbeidelse igjen, og har blitt medlem i Danseforbundet.

I tillegg til selve aktivitetene har også klubben driftsansvar for hallene Haugenstua idrettshall, Stovner idrettshall og Vestli flerbrukshall, og fotballanleggene på Jesperud, og Rommensletta.

Klubbens administrasjon er selvsagt påvirket av alt som foregår. Jubileumsåret 2022 har også hatt stor påvirkning på arbeidsmengden. Men, det var det verdt! 

Forhåpentligvis får vi noen rolige dager som gjør at vi kan lage en oversikt over 2022. I mellomtiden kan du bla deg nedover i artiklene, der er det referater fra mye av det som har skjedd.

Så mye aktivitet på så mange arenaer, krever stor innsats av mange. Det gjelder trenere i alle klasser, hallvakter, instruktører, rengjørere, bakende og kjørende foreldre, og ikke minst gruppelederne. 

Det er enda flere som bidrar til at Stovner SK kan delta i dugnaden for lokalsamfunnet. Leverandørene av utstyr og tjenester er vi helt avhengige av for å få gjennomført aktivitetene. De lever riktignok av å selge til oss, men jammen som de er villige til å stille opp når noe står på.

Andre som stiller opp er våre overordnede idrettsorganisasjoner, Oslo idrettskrets og særforbundene.

Og vi har ikke glemt dem som bidrar økonomisk. Det gjelder private foretak og offentlige etater.

Viktigst av alle er klubbens medlemmer. Uten dem, ingen klubb. Derfor må alle som er ramset opp over påse at det de leverer av kompetanse, varer og tjenester, er av en slik art at det er attraktivt å være medlem i Stovner SK.

Vi ønsker alle en god jul i 2022, og et godt nytt år i 2023!